Palaz a plantat meri în localitatea prietenului său, Valentin Vrabie. Baconschi, de la Externe la agricultură

Palaz a plantat meri în localitatea prietenului său, Valentin Vrabie. Baconschi, de la Externe la agricultură (1272)


Liderii Partidului Mişcarea Populară au plantat, săptămâna trecută, 500 de meri. Pentru această acţiune, preşedintele PMP Constanţa a ales o localitatea unde ştia că va fi bine primit: Peştera, unde primar este prietenul său, Valentin Vrabie. Un alt motiv, spun liderii PMP, este că localitatea a fost greu lovită de furia naturii anul acesta, iar administraţia locală nu a primit ajutorul cuvenit din partea autorităţilor judeţene. Liderii judeţeni ai PMP au demarat această campanie cu localitatea Deleni, iar acţiunea de la Peştera a avut că finalitate inaugurarea sediului local al partidului.

De la eveniment de la care nu au lipsit nici liderii de la centru ai formaţiunii, conduşi de preşedintele Eugen Tomac. Alăturide acesta s-au aflat Valerian Vreme, Teodor Baconschi, şi Cristian Petrescu. “Ne-am angajat să mişcăm România, iar promisiunile noastre vor aduce un viitor sigur pentru români, un viitor pe care aceştia îl aşteaptă de mulţi ani, viitor pe care actuală formulă de guvernare nu îl oferă”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac la finalul acţiunii de la Peştera.

“După acţiunea de la Deleni, am continuă la Peştera, unde am plantat 500 de meri pe un teren al Primăriei, teren situate chiar în localitatatea greu încercată în acesta vara când inundaţiile au distrus case, culture agricole, i-au lăsat pe oameni fără animale, iar autorităţile care ar fi trebuie să acorde sprijin financiar pentru reconstrucţie, au întors spatele. Partidul Mişcarea Populară le transmite românilor că plantăm meri acum şi vom culege roadele mai târziu, spre deosebire de USL care doar culege, fără să producă”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.
jooble.org