Liberalii au început precampania pentru europarlamentare

Liberalii au început precampania pentru europarlamentare(1305)


În aula Bibliotecii Naționale a avut loc vineri lansarea oficială a proiectului ”10 pentru Europa”, inițiat de Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale. Din partea Filialei TNL Constanța a participat un grup de tineri liberali conduși de către Bogdan Bola, Ionel Dia și Lucian Nichita, iar CSL județul Constanța a fost reprezentat de către o delegație condusă de către Andrei Dimancea.


Invitații prezenți la lansare au fost Norica Nicolai, vicepreședinte PNL, europarlamentar, Cristian David, ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Jeroen Diepemaat, președintele LYMEC, Daniel Kaddik, director al Fundației Friedrich Naumann, George Tuță, secretar general adjunct al PNL. Gazdele evenimentului au fost Claudia Benchescu, președinte Cluburile Studențești Liberale (CSL) și Costel Alexe, deputat, secretar general Tineretul Național Liberal (TNL).


Claudia Benchescu, președinte CSL, a deschis seria luărilor de cuvânt mulțumind pentru participare numeroasă și amintind simbolistica locației: ”Nu întâmplător ne aflăm astăzi aici, în aula Bibliotecii Naționale. Proiectul pe care îl lansăm astăzi are ca atribute cunoașterea, performanța, implicarea civică, identitatea națională, spiritul european.”


“La Constanța tocmai ce am înființat Clubul Studenților Liberali pentru că vrem să arătăm că și orașul nostru poate fi un centru universitar de renume. Viitorul nostru depinde de implicarea în societate, puterea de a lua decizii care influențează starea de bine a comunității. Faptul că tinerilor li se dă de către PNL șansa de a fi implicați în viața politică va schimba viitorul țării noastre în bine. Atât eu cât și colegii mei prezenți la eveniment am fost foarte impresionați de acest proiect”, a declarat Andrei Dimancea, președinte CSL Constanța.


„10 pentru Europa” este un proiect de pre-campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, inițiat de TNL și CSL, menit să dea șansa oricărui tânăr din aceste organizații de a fi candidat pentru o poziție de eurodeputat pe listele PNL. Principalele atribute ale proiectului sunt competiția, educația civică și implicarea politică. Comunicarea proiectului se va desfășura atât online, cât și offline. Pentru mai multe informații, puteți accesa www.10pentrueuropa.ro.


  
jooble.org