Campania „O șansă la viață pentru Andrei” continuă. Unde mai puteți face donații

Campania „O șansă la viață pentru Andrei” continuă. Unde mai puteți face donații(595)


Sute de constănțeni au participat, ieri seară, la Casa de Cultură din Constanța, la spectacolul umanitar desfășurat în cadrul campaniei „O șansă la viață pentru Andrei” organizat de jurnalista Mirabela Pamfil. Chiar dacă aseară s-a strâns o parte din banii necesari intervenției chirugicale pe care trebuie să o efectueze micuțul Andrei, aceștia nu sunt suficienți. Pentru cei care vor să-l ajute în continuare pe Andrei sunt deschise următoarele conturi bancare: RO12BTRLRONCRT0200448001 - BANCA TRANSILVANIA - în RON, Titular cont: Gheorghe Camelia (mama lui Andrei-Eduard), RO59BTRLEURCRT0200448001 -BANCA TRANSILVANIA - în EURO, Titular cont: Gheorghe Camelia, SWIFT-ul bancii: BTRLRO22.


Andrei s-a născut, în octombrie 2012, într-o clinică privată din Constanţa, iar la cinci zile de la naştere, medicii din Bucureşti au descoperit că micuţul suferă de o boală complicată, fiind diagnosticat cu paralizie bilaterală de diafragm, insuficienţă respiratorie cronică - Traheostomie, ventilaţie mecanică prelungită, hipoxie perinatală şi retard în dezvoltarea psihomotorie.

Din momentul internării, Andrei este ventilat mecanic pentru a putea respira, primind alimentele prin intermediul sondei nasogastrice. Medicii spitalului Marie Curie din București au făcut tot ce a depins de ei pentru ca Andrei să nu mai sufere, însă, în ciuda eforturilor depuse, în decursul unui an, nu s-a constatat vreo îmbunătăţire semnificativă a afecţiunii.


Doctorii sunt în imposibilitatea de a pune un diagnostic cert, neavând disponibile metodele diagnostice necesare. De aceea, şansa lui Andrei o reprezintă deplasarea la o clinică din străinătate, unde există aparatura necesară pentru asigurarea tratamentului. Vorbim însă de costuri ridicate, pe care familia lui Andrei nu le poate suporta. Spectacolul de ieri seară de la Casa de Cultură înseamnă pentru Andrei și familia sa începutul unui nou drum.
 
jooble.org