Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
CULISELE SECURITĂȚII * GHEORGHE CIOCÂRLEA

CULISELE SECURITĂȚII * GHEORGHE CIOCÂRLEA(382)


În 1971 când prolificul descoperitor de talente jurnalistice, iertată fie-i dispariția, Stelian Savin, m-a adus în redeacția ziarului DELTA din municipiul de la porțile Deltei Dunării, devenind la 19 ani cel mai tânăr jurnalist angajat din acel moment, disputa pentru podiumul notorietății în zonă era între profesorii Iosif Colcer și GHEORGHE CIOCÂRLEA.

De multe ori m-am bucurat de prezența ambilor. Numai că în 2010 mi-a picat în mână, via CNSAS, Dosarul lui cu nr. 109/2/2009. Ce scria în el important aveți în facsimile. Și brusc mi-am adus aminte de două lepre din securitatea tulceană care m-au chinuit până au reușit să mă trimită în domiciliu obligatoriu în Valea Jiului: Gheorghe Mauna și Ion Știrbu. Primul, am auzit pe surse, că are lanțul de autoserviri CONVENABIL din țară, inclusiv câteva mine de cărbune din zona Jiu. Secundul a dat ortu’ popii și nu-l regretă prea mulți.

Revenind la omul nostru, pe care-l vi-l aducem azi în prim plan din nordul Dobrogei, nu este singurul cu astfel de apucături. Țineți aproape căci nici nu știți ce pierdeți!

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri