CONCURSUL APA ESTE VIAȚĂ – EDIȚIA 2023 se aproprie de final!

CONCURSUL APA ESTE VIAȚĂ – EDIȚIA 2023 se aproprie de final!(293)


MAI SUNT 5 ZILE!

PARTICIPĂ LA CONCURSUL APA ESTE VIAȚĂ!

 

CONCURSUL APA ESTE VIAȚĂ – EDIȚIA 2023 se aproprie de final! Profită de ultimele 5 zile, devino participant cu drepturi depline și te vom răsplăti pe măsură! Șansa e de partea ta! Premiile sunt attractive și își așteaptă noii proprietari!

Poți fi câtigătorul unei biciclete (Premiul I), trotinete electrice (Premiul II), hoverboard (Premiul III) și vouchere de la Librăria Cărturești (Mențiuni)!!!

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook RAJA SA, sub hashtag-ul #Concursapaesteviata2023 (https://www.facebook.com/scRAJAsa) și pe pagina de web - www.rajac.ro.

Trimite lucrarea ta în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro, până marți – 28 februarie 2023, ora 23.00. Condițiile explicite sunt prevăzute în Regulamentul competiției, pe site-ul www.rajac.ro.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a fi votate de public.

NU UITA! Vor fi declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele „Like” sau „Love”.


Pentru mai multe detalii, accesați link-ul RAJA Constanța lansează concursul de pictură și desen "Apa este viață!" 2023 | Raja Constanta

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri