Nu sunt faimos, dar sunt aromân pleacă în turneu

Nu sunt faimos, dar sunt aromân pleacă în turneu(3568)


După o lansare răsunătoare și aproximativ 10.000 de spectatori înregistrați până în prezent în cinematografe, echipa filmului Nu sunt faimos, dar sunt aromân vine în întâmpinarea publicului din Onești, Brașov și Timișoara, în cadrul unui turneu național desfășurat între 14 și 16 noiembrie.

 

În frunte cu regizorul și actorul Toma Enache, din această deplasare nu vor lipsi nici actorii Teodora Calagiu Garofil, Lică Gherghilescu Tanasoca, Camelia Şapera, Georgiana Fotu, Irina Drăghiea, Nicu Baturi și Tina Dumitru.

 

Publicul va avea ocazia să vizioneze filmul Nu sunt faimos, dar sunt aromân în prezența echipei joi, 14 noiembrie, la cinema Capitol din Onești, următoarea proiecție fiind cea din 15 noiembrie, de la Brașov, unde spectatorii sunt așteptați cu începere de la ora 20.00, la cinema Cityplex. Seara de sâmbătă va fi una cu totul specială pentru publicul timișorean, căruia i se pregătește un spectacol special cu începere de la ora 17.30, la sala Filarmonica Banatul (fostul cinema Capitol).

 

Primul film realizat în limba aromână, Nu sunt faimos, dar sunt aromân (Nu hiu faimos ama hiu armân) spune povestea romantică a lui Toni Caramuşat, un regizor faimos, pornit în căutarea adevărului absolut despre originea neamului său.

 

Mitul spune că acest adevăr e purtat de Armânamea, ultima descendentă din neamul său. Toni se întâlneşte cu fete din întreaga lume, cu speranţa că soarta îi va scoate în cale adevărul şi femeia la care visează. Le va găsi? Şi, dacă da, cu ce preţ?

 

În prezent filmul Nu sunt faimos, dar sunt aromân poate fi vizionat la Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Constanța, Arad – Atrium, Brăila, Cluj, Ploiești, Târgu- Mureș), Cityplex (Constanța și Tulcea).

  
jooble.org