Cele mai bune firme sunt premiate în această seară(1034)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează în această seară, începând cu ora 18.30, la Complexul Melody din Mamaia Festivitatea de premiere a firmelor clasate pe primele locuri în topul judeţean.

Evenimentul aflat la cea de a XX-a editie, jubiliara, este unul exclusivist, adresat oamenilor de afaceri şi managerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul financiar 2012, precum şi unui număr restrâns de invitaţi.

Vor participa circa 400 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care sprijina organizarea evenimentului.

Din totalul de 28 538 societăţi din judeţul Constanţa, care au depus bilanţurile financiar – contabile pentru anul 2012, au fost selectate pentru “Topul judeţean”, în conformitate cu criteriile cuprinse în metodologia aprobată de Comisia constituită la nivel naţional, un număr de 5 118 firme, care au îndeplinit aceste criterii, acoperind cele 6 domenii de activitate economică, divizate în 187 de subdomenii.

Pe primele trei locuri în acest “Top” s-au clasat 904 de firme, iar catalogul cuprinde un număr total de 1 249 de firme, clasate pe primele 5 locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate, precum şi clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare. Topul judeţean al firmelor clasate pe primele 10 locuri cuprinde 1 813 firme, care se vor regăsi în versiunea electronică a catalogului.

Vor fi acordate 21 Trofee de Excelenţă, pentru firmele clasate pe primul loc la ultimele 5 ediţii ale Topului Judeţean (2008, 2009, 2010, 2011, 2012).

De asemenea, CCINA acorda 2 premii speciale, pentru firmele care au înregistrat cea mai mare cifră de afaceri, respectiv cel mai mare număr de salariaţi, în anul 2012.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri