ȘAH: Mircea-Andrei Cazan, campionul municipiului Constanța

ȘAH: Mircea-Andrei Cazan, campionul municipiului Constanța (538)


În data de 19 noiembrie 2022, în cadrul restaurantului Sport s-a desfășurat a 69 ediție a Campionatului Municipiului Constanța. Conform listei de start s-au prezentat 50 de jucători cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani. Șahul constănțean este în plină reconstrucție datorită antrenorului Iulian Mihailov, în prezent antrenorul din cadrul CSM Constanța, care coordonează și se implică personal în pregătirea celor care au ales să facă performanță din șah.

Locul 1 la juniori a fost câștigat de Mircea-Andrei Cazan, elev în clasa a 8 la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța , legitimat la CSM Constanța, antrenat de Iulian Mihailov și Mircea Pavlov.

Mircea-Andrei a participat la Campionatul Mondial de Șah din luna septembrie, organizat la Constanța unde a avut un rezultat excepțional de 7 puncte, al doilea cel mai bun rezultat din țară. Coordonat de Iulian Mihailov și Mircea Pavlov, antrenorii lui Mircea-Andrei Cazan, acesta a participat și la Campionatul European de Șah unde a făcut parte din delegația Federației de Șah alături de 30 de copiii din țară , participanți la toate categoriile de vârstă, unde a reușit un punctaj de 3,5 puncte.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri