Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a primit astăzi vizita elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 1 din localitatea Valu lui Traian

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a primit astăzi vizita elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 1 din localitatea Valu lui Traian(263)


În cadrul întrevederii, acesta le-a vorbit elevilor despre atribuțiile instituției și modalitatea de organizare și desfășurare a ședințelor Consiliului Județean. Totodată, copiii au simulat desfășurarea unei ședințe de Consiliu Județean, însușindu-și cu responabilitate și maturitate, rolurile atribuite.

Copiii ne demonstrează, încă o dată, că sunt actori importanți, aici și acum, ce își vor transpune rolul în realitate, în viitor. Datoria noastră, în prezent, este aceea de a le oferi tuturor posibilitatea să își croiască un drum sigur și de a le garanta șanse egale, pentru a deveni profesioniștii de mâine. Felicitări dragi copii, pentru seriozitatea și simțul de răspundere cu care ați tratat această experiență. Să nu ezitați niciodată să puneți întrebări, să fiți curioși, pentru că doar în acest fel vă veți putea contura o imagine a ceea ce vă place sau vă doriți să deveniți în viitor!” – Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Consiliul Judeţean Constanţa

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri