Norișor a fost adoptat!

Norișor a fost adoptat!(206)


Cățelușul care a fost găsit abandonat într-un parc din municipiul Constanța și-a găsit familia mult dorită. Acesta a fost adoptat de o doamnă cu un suflet minunat care a înteles că instituționalizarea nu este o soluție pentru câinii comunitari, care sunt cazați în Adăpostul public de animale abandonate Constanța. Chiar dacă aceștia beneficiază de protecția și îngrijirea personalului de specialitate din cadrul Adăpostului public de animale abandonate Constanța, au nevoie de un cămin și de un stăpân responsabil.

 

Noua stăpână a lui Norișor s-a decis să se alăture campaniei derulate de municipalitate “Adoptă un cățel”, fapt pentru care a sunat la adăpostul public să primească detalii legate de Norișor, l-a rezervat pe micuț chiar din ziua în care a apărut apelul la adopție, iar vineri, 14 octombrie a venit și l-a luat acasă. Cățelușul i-a fost încredinţat spre adopţie în mod gratuit prin contract și după ce a fost consultat de către medicul veterinar.

 

Campanii similare și de promovarea a adopțiilor căinilor comunitari vor continua și în perioada următoare. Facem un apel la constănțeni să sprijine eforturile municipalității de a le găsi stăpâni iubitori și responsabili. Prin adoptarea unui câine salvați o viață. În cazul în care vă decideți să faceți un lucru minunat vă așteptăm la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.5.

 

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 9:30 – 17:30.

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

 

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri