Au început lucrările de reabilitare ale podului dintre localitățile Năvodari și Corbu, din dreptul Rafinăriei Petromidia

Au început lucrările de reabilitare ale podului dintre localitățile Năvodari și Corbu, din dreptul Rafinăriei Petromidia(178)


Acest obiectiv extrem de important pentru infrastructura rutieră județeană avea nevoie urgentă de lucrările necesare asigurării unui trafic în condiții de siguranță. Astăzi, Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a început amenajarea organizării de șantier, pentru ca începând de mâine să demareze lucrările de reparații. Aceste lucrări vor consta în refacerea stratului de asfalt și igienizarea zonei adiacente, iar costurile se vor ridica la aproximativ un milion de lei. Dacă nu vor apărea vicii ascunse, lucrările de reparație ale podului vor dura aproximativ două săptămâni, timp în care se va circula pe un singur sens. Suntem conștienți de faptul că acest lucru va crea un disconfort praticipanților la trafic, drept pentru care ne cerem scuze și îi asigurăm că aceste lucrări sunt deosebit de importante și vom depune toate eforturile ca ele să se realizeze într-un timp cât mai scurt”Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Consiliul Judeţean Constanţa
jooble.org