Andrei Popescu: Vorba lui Băsescu din 2004: ce blestem să fie pe constănţeni de au scăpat de pesedism şi au dat peste habarnism?

Andrei Popescu: Vorba lui Băsescu din 2004: ce blestem să fie pe constănţeni de au scăpat de pesedism şi au dat peste habarnism?(169)


"Groapa, ca distrugere, şi nu excavatorul, ca reconstrucţie, reprezintă adevăratul simbol al administraţiei chiţaciste la doi ani de mandat.

Zilele trecute am văzut cum o ambulanţă a ajuns într-unul dintre multiplele şanţuri care brăzdează străzile şi trotuarele oraşului nostru. În fiecare zi, constănţenii sunt în pericol să-şi rupă mâinile sau picioarele pe şantierul de pe strada Ştefan cel Mare. În fapt, fiecare zi devine un pericol pentru cei care îndrăznesc să iasă din casele unde apa caldă a devenit un adevărat lux.

Amiralul eşuat şi Rusu nebunu, aşa cum se autointitula în campanie, care trage cu tunul, aş adăuga eu, pentru că aşa arată oraşul, ca după un bombardament, sunt artizanii celui mai mare eşec administrativ din 1989 şi până în prezent.

Dacă nu ar fi existat proiectele aprobate şi de subsemnatul în perioada 2016-2020 de Consiliul Local, cei doi ani de liberalism ar fi stat sub semnul unui mare ZERO. Aşa, sapă, decopertează şi se laudă cu munca altora, în condiţiile în care nici măcar săpatul nu le iese bine.

Vorba lui Băsescu din 2004: ce blestem să fie pe constănţeni de au scăpat de pesedism şi au dat peste habarnism?" 

 

Andrei Popescu 

Fondator Asociația Constanța Ia Atitudine
jooble.org