Comentariul săptămânii(955)


Redacţia ziarului Timpul a ales "comentariul săptămânii" care tocmai s-a încheiat.

Acesta îi aparţine cititoarei care se semnează MELANIA şi care a comentat, în data de 2 noiembrie, la articolul: FOTO. Puii oferiți de Primăria Constanța provin de la Avicola Călărași. Pericol de salmonella?


Redăm mai jos comentariul, nu înainte de a mulţumi celor care lasă comentarii, pozitive sau negative, la articolele publicate în ziarul nostru.

 

DAAA, CA SUNT PROSTI SAU PROST(MAZARE!!!) SA SPUNA ADEVARUL ,NU S-A VAZUT CA ERAU PUII VINETI SI URAT MIROSITORI ?? PENSIONARII NU AU CURAJUL SA RECUNOASCA SAU CEI MAI MULTI NU AU INTERNET SA CONFIRME AICI . HAIDETI OAMENI BUNI VORBITI CA AU APUS TIMPURILE CAND NU AVEAI CURAJUL SA SPUI CE SIMTI SAU TE NEMULTUMESTE .MACAR ATAT AM DOBANDIT DUPA REVOLUTIA IN CARE AU MURIT MULTI COPII NEVINOVATII SI OAMENII DE BUNA CREDINTA .
PE TIMPUL LUI CEAUSESCU STATEAM PE INTUNERIC,LA COZI SI FARA CALDURA IAR ACUM NE DAM PESTE MANA SA NU CONSUMAM ...APA ,CURENT ,CALDURA , MNCARE , MEDICAMENTE SI ABSOLUT TOT CE ESTE NECESAR UNEI VIETI DECENTE !
PORCUL ASTA DE MAZARE FACE CIRC TOATA VARA IN MAMAIA IAR ORASUL CONSTANTA ARATA CA DIN LUMEA A TREIA ,ACUM VREA SA DISTRUGA SPATIUL VERDE DINTRE BENZILE DE MERS STRADAL PE BUL MAMAIA ,DISTRUGE ABSOLUT TOT MAFIOTUL ASTA IN ORASUL LUI CA ESTE AL MA-SII . CAZINOUL CE-I FACE ???
jooble.org