UMBRA LUI ȚUȚUIANU, PESTE TOT!

UMBRA LUI ȚUȚUIANU, PESTE TOT!(1126)


În interiorul PSD Constanța se simt vibrațiile unei posibile revoluții de catifea din rezerva rămasă de la revoluție. Starea de conflict mătăsoasă este generată de mai mulți factori umani sau programați. Apar noi pretendenți la șefia acestui partid!

Deputatul Horia Țuțuianu, fără să ceară voie de la "părinți", înțelegeți ce vreau să vă spun, și-a anunțat candidatura la șefia PSD Constanța. Cu un mesaj mobilizator adresat constănțenilor, dar și cu foarte multe trimiteri explicite la adresa tinerilor. De regulă, subiectul "tinerii" este trecut la capitolul "Și alții"!

Nu vreau să mă erijez într-o nouă Mafalda, dar virulența cu care a ripostat la ultimul atac al PNL m-a determinat să cred că Horia Țuțuianu pregătește ceva...exploziv. Și a venit seara fulminantului anunț cu candidatura! Fără făclii, fără bezele, fără acele dovezi menite să demonstreze că, în ce privește PSD Constanța, totul este ok.!

A fost ca o intervenție rapidă care a surprins sărmana elită a partidului, răsfirată precum stâlpii de telegraf! Partidul, fie vorba între noi, nu arată bine. Țuțuianu recunoaște chestiunea asta și este convins că doar el poate să refacă imaginea PSD la Constanța...

Are un mare avantaj. E încă tânăr și duce în spate povara dulce a respectului datorat tatălui său!Deocamdată, suntem în faza promisiunilor, dar și promisiunile au valoarea lor în perspectivă1

Anunțul făcut de Horia Țuțuianu i-a luat prin surprindere pe cei convinși că jocurile sunt făcute și nu se așteaptă decât deznodământul la urne. Țuțuianu susține necesitatea schimbării la față a partidului, pentru că cetățenii s-au plictisit. Mereu aceleași fețe, aceleași discursuri!

De remarcat că Țuțuianu a abordat frontal și aceste chestiuni! În tot acest timp, Felix Stroe se afla în vacanță în străinătate! În ce privește alegerile, spun unii că a fost identificat în zona nisipurilor mișcătoare! Ușor cu drobul de sare! Vidul de putere creat ne-a adus aminte că PSD Constanța s-a mai confruntat cu situații gen "Ultimul stinge lumina"...

Un generic care i se potrivește și lui Felix, rămas cu spatele gol ca o contesă după un dans îndrăcit! Iar în spate se mișcă greoi, greoi, dar se mișcă! Jupân Dumitrache, 2X1. gata, de dragul familiei sale, să strice jocurile tuturor! Ca orice tată iubitor și ascultător! E drept, pe Felix Stroe nu prea îl mai ascultă! Crede domnia sa că se descurcă singur prin hățișirile politichiei!

Acum joacă o farsă, dar candidatura lui Țuțuianu s-ar putea să-l determine să îmbrace hainele lui Brutus!

Deocamdată, umbra lui Țuțuianu este peste tot!    

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri