Atenție! Abandonarea deșeurilor poate atrage și măsura complementară de confiscare a autovehiculului folosit la săvârșirea contravenție!

Atenție! Abandonarea deșeurilor poate atrage și măsura complementară de confiscare a autovehiculului folosit la săvârșirea contravenție!(226)


În urma apariției unor imagini pe rețelele de socializare, redate opiniei publice de către un cetățean cu spirit civic și preluate de către reprezentanții mass media, Direcția Generală Poliția Locală Constanța s-a sesizat din oficiu pentru a stabili cu certitudine datele concrete cu privire la fapta conducătorului auto, care abandona deșeuri din interiorul unui autoturism pe domeniul public al municipiului Constanța.

Polițiștii locali l-au identificat și sancționat contravențional cu suma de 20.000 lei pe conducătorul auto din muncipiul Iași, în conformitate cu prevederile O.U.G nr.92, art.20, alin.3, coroborat cu articolul 62, alin.1 lit.b.

Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Vă rugăm să înțelegeți că abandonarea deșeurilor poate atrage și măsura complementară de confiscare a autovehiculului folosit la săvârșirea contravenției.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.  
jooble.org