PSD - CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI

PSD - CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI(688)


Cineva a întrebat, la sfârșitul discursului său, ce mai face...PSD? Unde e PSD? Întrebarea a generat o stare emoțională ieșită din comun. Știți că în anumite situații limită, pesediștii transpiră din abundență.

Ce face PSD? A repetat altcineva întrebarea. Răspunsul nu s-a mai lăsat așteptat. Citez: La Constanța, “PSD stă cuminte(!!!)”

Atât a mai rămas din “Titanicul” Opoziției! Pantoful Cenușăresei cu încălțător pentru bărbați! Prea multă liniște s-a așternut pe la periferie, pe unde umblă proletarii expirați, ca să nu îmi dau seama că s-a întâmplat ceva…

Am înțeles. PSD stă cuminte în banca sa! Nu am mai întâlnit o asemenea situație, deși PSD a încheiat mai multe alianțe, înțelegeri și protocoale!

Cum și de unde derivă atitudinea asta de elev tocilar și spășit, care stă în banca lui? PSD, marele PSD, stă în banca lui? Și nu mușcă? Cum de îl rabdă făptura?

În ce lume trăim? Toți șmecherii dau bice ca să își facă plinul, nu doar plinul de benzină, și pesediștii stau cuminți, înregistrând o veritabilă performanță! S-au mai ordonat și oamenii din alianță, că prea era Cîțu peste tot!

Când dădea cu aghiazmă, Bogdan Rareș intra cu aparatul de pulverizat și la pesediști, ca și cum cele două partide, PSD și PNL, ar alcătui împreună un cârnat afumat!

PSD stă și așteaptă într-o poziție decentă…Se face că face, și desface, și o ia de la capăt, amăgind, cu scuze ridicole...
PSD - “Cumințenia pământului”! Chiar așa?

Ce așteaptă? Vremuri mai bune? De unde?
PSD a trecut la o dietă nemiloasă și la un nou exercițitu de imagine. Nu se mai urcă în capul adversarului. Îl ia direct de la rădăcină! Asta dacă, cumva, este cineva atacat...Adio, caraghioslâcuri!

PSD, dragi tovarăși și prieteni, nu mai iese la joacă! Stă și așteaptă momentul oportun pentru a strânge de gât PNL. Dacă nu cumva sunt mai deștepți decât îi cred eu în stare...Îi lasă pe liberali sa își dea singuri cu stângul în stângul, ca să plece în genunchi de la guvernare.

Nu credeam că pesediștii, inclusiv cei din Constanța, pot fi și practici! Cu un partener care merge din greșeală în greșeală, din gafă în gafă, mă refer la primarul PNL, Chițac, piatra de moară ce-și trage partidul în cap, este inutil să îți pierzi vremea cu el! Mai ales dacă constați că pe o ureche îi intră și pe cealaltă îi iese! Dar chiar tot PNL-ul suferă de otită?

“Cumințenia pământului”, noua imagine a PSD Constanța. Chiar așa? Tace și nimic nu face? Dar năravul de ce nu-i dă pace? Pentru că năravul din fire nu are lecuire!

Pesediștii sunt ca niște scafandri începători. Acum învață să își țină respirația și să se scufunde precum rața cu gâtul roșu.

“Cumințenia pământului” are și alte semnificații pentru PSD, care vrea să ne convingă că pasivitatea și lipsa de interes față de problemele patriei nu ar fi chiar atât de dăunătoare! Războiul bate în poartă și pesediștii stau liniștiți cu gura căscată precum gușterii. Îi avertizez că de sus cad bombe și nu pere mălăiețe!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri