Universitatea Ovidius din Constanţa a organizat un atelier de afaceri locale pentru agricultori

Universitatea Ovidius din Constanţa a organizat un atelier de afaceri locale pentru agricultori(459)


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) prin Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole (FSNSA) a organizat miercuri, 23 martie, un atelier de afaceri locale pentru prezentarea Platformei electronice de colaborare a producătorilor din agricultura durabilă și promovarea agriculturii inteligente din punct de vedere climatic (Platforma AGREEN), informează coordonatoarea evenimentului, prof. univ. dr. Liliana Panaitescu.

Potrivit sursei citate, atelierul a fost organizat în sistem hibrid (in situ și online) în cadrul Proiectului AGREEN - Alianța Transfrontalieră pentru o Agricultură Ecologică și Inteligentă în Bazinul Mării Negre (Contract Nr. BSB 1135) – Activitatea A.T. 3.3.

„Atelierul a avut atât rolul de a disemina și populariza Platforma online și serviciile oferite, cât şi de a testa funcționalitatea și relevanța acesteia pentru nevoile părților interesate”, a subliniat coordonatoarea proiectului.

La eveniment au fost înregistraţi peste 100 de participanţi, reprezentanţi ai comunităţii academice şi ai asociațiilor profesionale din domeniul agricol, fermieri, specialiști în domeniul agriculturii durabile și gestionarea resurselor naturale și alte persoane interesate, alături de echipa de proiect (coordonatorul comunității de practică, conf. univ. dr. ing. Irina Moise; prof. univ. dr. ing. Valentina Pomazan - expert dezvoltare cursuri; asist. univ. dr. ing. Simona Pricop - expert suport platformă internet și asistent manager – asist. dr. Lavinia Istratie Macarov). 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri