Fiți gata, start la premii pentru cei mici!

Fiți gata, start la premii pentru cei mici!(201)


RAJA Constanța a lansat concursul de pictură “Apa este viață!”
(regulament si ''Consimțământ parental'' în comentarii)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei RAJA S.A. a lansat Concursul de pictură și desen Apa este Viață pentru tinerii școlari cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani din județul Constanța. Tema propusă este „Importanța apei în viața noastră”.

Am ales această temă deoarece fiecare dintre noi avem perspective diferite asupra apei. Ne bucurăm de acest element primordial fără să conștientizăm pe deplin valoarea lui. Vrem să aflăm ce înseamnă apa pentru fiecare dintre voi. Cât de importantă este ea în viața de zi cu zi?

Trimite-ne desenul sau pictura ta în format JPEG sau PDF în perioada 12 februarie – 04 martie 2022, ora 12,00, pe Facebook prin messenger ori chat sau pe adresa de e-mail informare.publica@rajac.ro.

Toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A. începând cu data de 07 martie 2022.

Anunță-ți familia, prietenii, cunoscuții să te voteze, strânge cât mai multe like-uri la desen/pictură și poți câstiga o tabletă, un eBook reader, un smart watch și/sau vouchere la librăria Cărturești!

Pentru a deveni eligibil nu uita să citești Regulamentul concursului disponibil pe https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de.../ și să îți rogi părinții/tutorii legali să completeze și să transmită Declarația de Consimțământ parental privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Mult succes tuturor!
 
jooble.org