Volei feminin: CS Medgidia, tot mai aproape în clasamentul Diviziei 1 !

Volei feminin: CS Medgidia, tot mai aproape în clasamentul Diviziei 1 !(326)


🤩Medgidia a câștigat în seara datei de 14 februarie, pe terenul lui CS Dacia Mioveni, cu scorul de 3-1 și a reușit să ia 3 puncte importante, care o aduc mai aproape de locul patru în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin.

🗣În primul set, fetele au intrat mai relaxate în teren, iar Mioveni și l-a adjudecat cu 25-19. A fost momentul în care Medgidia s-a trezit la viață, iar Ramona Rus a fost definitorie în teren, reușind să meargă impecabil cu serviciul până la scorul de 12-0. A fost în final 25-16 pentru Medgidia, care a intrat apoi mai curajoasă în următoarele acte, pe care și le-a trecut în cont cu 25-18 și 25-21, reușind să se proclame victorioasă in etapa a XVII-a, a returului.

Fetele au avut un joc inchegat, dar și câteva momente în care nu au fost constante. Medgidia a arătat însă un volei bun și de calitate per total și pleacă cu încredere acum în următoarea partidă.

🔜Peste o zi, pe 16 februarie, de la ora 18:00, fetele lui Voinea Florin și Radu Began primesc acasă vizita formației CSS U NTT Data Cluj.

⚪🔵#CSMedgidia #OMareFamilie #Volleyball #FRVolei
jooble.org