Ansamblul de locuințe care a fost afectat de incendiul devastator din KM 4-5 rămâne în continuare în atenția Poliției Locale

Ansamblul de locuințe care a fost afectat de incendiul devastator din KM 4-5 rămâne în continuare în atenția Poliției Locale(297)


De la producerea incendiului, din noaptea de 15 decembrie 2021, și până la începutul acestei săptămâni, imobilul a fost păzit în permanență de echipaje ale Poliției Locale. Funcționând în trei schimburi, 24 de ore din 24, polițiștii locali s-au asigurat că bunurile locatarilor sunt în siguranță.

Între timp, rezidenții imobilului și-au asigurat accesul în apartamente prin schimbarea sau repararea ușilor de la intrare, motiv pentru care echipajele Poliției Locale nu mai au punct de staționare în zonă, ci patrulează periodic, tot în regim de 24 de ore din 24 și verifică fiecare scară a imobilului.

În restul timpului, polițiștii locali asigură, conform atribuțiilor, ordinea publica în tot cartierul, pentru că toți cetățenii trebuie sa bebeficieze de acest serviciu.

De la producerea incendiului și până acum, paza acestui ansamblu de locuințe a fost asigurată exclusiv de Direcția Generală Poliția Locală. Acest efort trebuie împărțit, mai ales că sunt și alte instituții publice care au atribuții în acest domeniu.
jooble.org