AMNEZIE ÎN PSD!

AMNEZIE ÎN PSD!(960)


Aud că Horia Constantinescu, botezat Cattani, pe bază de șmenuri, s-a întors în PSD! Marele “protector” al celor cu păcate multe, acum este lovit de amnezie…

Ca la patinaj artistic, Horică s-a întors brusc în PSD! S-a întors cu spatele la PPU-SL, paravanul său electoral! S-a întors vremea? Un sucit. Horia Constantinescu s-a întors în PSD, de la dreapta, la stânga! Cattani se aștepta ca, la cererea expresă a pesediștilor constănțeni , de a reveni la dragostea dintâi, să fie întâmpinat cu fanfara de la gara CFR, în ropote de aclamații…

Dar de unde vine Cattani, ca să spunem noi că dumnealui s-a întors în PSD? De nicăieri. Unde scrie că nu poți avea legături trainice cu un partid, dacă nu ești posesorul unui carnet de membru? Sau că nu ai voie să colaborezi cu Felix Stroe în diverse direcții sau interese. Când vine vorba de interesul național, orice este admis și considerat moral...Cine îți interzice?

Horia Constantinescu este un veritabil campion în materie de interes național! L-a luat la proba de viteză până și pe Gabi Oprea, care a pus pe seama interesului național toate realizările din viața sa. Când au auzit că Horică s-a întors în PSD, ca și cum ar fi plecat vreodată și s-ar fi rătăcit, diverși pesederei s-au făcut că nu cunosc personajul! Nici pe Bivolaru, care ne aduce aminte de Adrian Năstase pe post de “mitingist” în fața Tribunalului București, nu l-au mai cunoscut...Când intră în raza de acțiune a opiniei publice, îi cuprinde o jenă profundă și declară că nu-i cunosc! E ca intr-un joc cu sticle și borcane și goale! Câștigă cel care zdrăngăne cel mai tare ambalajele.

Serios diminuată, memoria le joacă feste mai marilor din PSD! Nu, nu a auzit nimeni din PSD Constanța de marele Cattani! I-a lovit amnezia! Spre finalul trecutului mandat, nici de Făgădău nu auzise nimeni! Lovit cu siguranță, de amnezie, Felix Stroe se comportă ca și cum nu l-ar văzut în viața lui pe Horia Constantinescu. Chiar nimeni nu-l recunoaște pe Cattani? Până mai ieri, omul care îi schimba batista liberală cu batista pesedistă pe țambal primarului Chițac! Întrebați la “Resurse Umane”. Ce-mi place mie denumirea asta, “Resurse Umane”...

Ați auzit de Cattani, cel cu ochelarii de faianță? Nuuuu...Nici măcar în filmele care au ca temă controalele model executate sub coordonarea fostului șef al ANPC? Dar, până acum, unde a stat? Pe stradă, ca toți politicienii care vor să ne convingă, la sfârșit de an, că dumnealor au făcut totul pentru … popor?

Păi, Horia Constantinescu stă bine în PSD din fragedă pruncie! Unde te simți cel mai bine, dacă nu în scăldătoarea ce ți-a fost repartizată cu însemnele PSD cu tot! Cattani nu a plecat niciodată din PSD! A pus bazele cuplului comic Cattani-Chițac. Inițial, trebuia să se producă în noaptea de revelion.

Cattani s-a întors în PSD. Aici s-a născut, aici a crescut, aici a copilărit sub streașina inimosului Adrian Năstase, fostul premier, aici s-a înfrățit cu băieții acestuia, aici a căpătat imunitatea de care nu se leapădă niciodată, pentru că are mare nevoie de ea.

Ar fi interesant de știut care sunt susținătorii lui Horia Constantinescu. Eu îl cunosc doar pe unul dintre ei: Felix Stroe. Dacă a fost văzut și prin curți străine, nu este vina lui. Era în misiune. Din această poziție, a servit PSD la clește. O fi dumnealui cunoscut pentru dexteritatea cu care trage sforile, dar, ca imagine, nu pică bine Alianței PNL-PSD. De aceea, unele dintre personajele importante din PSD, chiar și de la vârf, evită discuțiile în legătură cu reîntoarcerea fiului risipitor…

Cattani a avut întotdeauna parte de o baftă porcească, aș zice! Ca și acum. Se întoarce în PSD, de unde, de fapt, nu a plecat niciodată! Și ca să urmăm firul absurdului, se întoarce acoperit de glorie! Cattani a reușit să se infiltreze în conducerea Primăriei Constanța, pe un post de director! Culmea ipocriziei. Șmecherii l-au primit cu brațele deschise, felicitându-l pentru maniera în care s-a lipit de primarul Chițac, ceea ce a făcut-o geloasă până și pe Felicia Ovanesian, “doamna de fier” și city manager.

Și, cu toate astea de bine, Horia Constantinescu nu a fost în stare să treacă peste un banal examen profesional! Cu atât mai mult cu cât relația dintre primar și Cattani a fost una exemplară, ca și alianța PNL-PSD.

Horia Constantinescu s-a întors în PSD. Eu aș spune că “S-a întors în depou”. După ce i se vor schimba focoasele, va fi trimis într-o nouă misiune! Se schimbă stăpânul, dar obiceiurile se păstrează! Practic, nu se schimbă nimic!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri