Cum îşi menţin siluetele de invidiat Iulia Vântur şi Magda Pălimariu?

Cum îşi menţin siluetele de invidiat Iulia Vântur şi Magda Pălimariu?(3112)


Sâmbătă, 26 octombrie, de la 10:00, la Pro Tv, Iulia Vântur, prezentatoarea show-ului “Dansez pentru tine”, şi Magda Pălimariu, prezentatoarea emisiunii Vremea, sunt invitatele Oanei Cuzino la “Ce se întâmplă, doctore?”. Posesoarele unor siluete de vis, ele vor dezvălui câteva dintre secretele care le ajută să îşi menţină greutatea. În plus, doamnele vor afla cum pot adopta tendinţele vestimentare de sezon pentru a arăta impecabil.

În sezonul rece, organismul solicită mai multe calorii şi astfel reapare pericolul acumulării de kilograme în plus. Specialiştii recomandă un consum ridicat de legume şi înlocuirea cărnii roşii cu cea de pește, precum şi alte trucuri pentru a preveni depunerea de grăsime, sâmbătă, la “Ce se întâmplă, doctore?”.

Bărbaţii se dovedesc mai norocoşi decât femeile când vine vorba de slăbire. Cu câteva ajustări în dietă şi antrenamente fizice uşoare, aceştia vor vedea rezultate imediate. Tot în ediţia de sâmbătă a emisiunii, specialiştii le vor oferi câteva sfaturi preţioase în materie de exerciţii fizice persoanelor supraponderale, dar şi celor cu multă grăsime abdominală.

Tenul are nevoie de ingijire specială în sezonul rece, spun experţii, fapt pentru care sunt recomandate cremele cu texturi mai grase. Sâmbătă această, cei de acasă vor vedea cum influenţează nevoia mai mare de hidratare machiajul de zi cu zi, precum şi ultimele tendinţe în materie de culori.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri