Sănatate și recuperare prin sport, un proiect benefic pentru copiii cu dizabilități

Sănatate și recuperare prin sport, un proiect benefic pentru copiii cu dizabilități(269)


Elevii din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din județul Constanţa au fost beneficiari ai proiectului “Sănătate și recuperare prin sport”, proiect inițiat de către campania "Music for Autism" în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța și sprijinit de Decathlon Romania.

Proiectul vizează promovarea sportului pentru tinerii beneficiari direcți ai instituțiilor prin dotarea cabinetelor de kinetoterapie și a sălilor de sport, cu echipamente și aparate sportive. Amplasarea unor astfel de echipamente garantează atracția elevilor, aparatele fiind concepute pentru a se adapta nevoilor fiecărui copil cu dizabilitate.

Activitatea finală a proiectului se va desfășura marți, 16.11.2021, ora 10.00 în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” Constanța, unde vor fi prezente reprezentații instituțiilor partenere, mai sus precizate, și reprezentanții Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” Constanța, domnul Președinte Pavel Peniu, domnul Gheorghe Popescu și domnul Tiberiu Curt.

De asemenea, tot în cadrul acestei activități, o parte dintre beneficiarii proiectului vor vizita Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” și vor avea plăcerea de a-l cunoște pe domnul Gheorghe Hagi.

DATA - 16.11.2021, ora 10.00

LOCAȚIA – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” Constanța, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, nr. 55, Constanța.
 
jooble.org