CONSTANȚA. S-au vândut toate biletele la premiera filmului

CONSTANȚA. S-au vândut toate biletele la premiera filmului "Nu sunt faimos, dar sunt aromân"(1326)


"Nu sunt faimos, dar sunt aromân", un proiect cinematografic regizat de Toma Enache, a înregistrat un prim succes înainte de lansarea oficială pe marile ecrane românești, fiind cumpărate toate biletele puse în vânzare la cele două cinematografe din Constanța unde are loc premiera oficială.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, la începutul acestei săptămâni, cele 330 de locuri de la Cityplex și, respectiv, 353 de locuri de la Cinema City din Constanța au fost deja cumpărate, spectacolele de vineri devenind oficial sold out. La proiecții va participa și echipa de actori și realizatori a filmului "Nu sunt faimos, dar sunt aromân".

Cu acest lungmetraj, regizorul Toma Enache își face debutul cinematografic, aducând pe marile ecrane o poveste emoționantă, vorbită în totalitate în limba aromână, cu o echipa de actori și realizatori formată aproape integral din aromâni. Adresat publicului larg, filmul va avea subtitrare în limba română.

Cu mult romantism, dar și cu accente umoristice, "Nu sunt faimos, dar sunt aromân/ Nu hiu faimos ama hiu arman" descrie călătoria lui Toni Caramușat (Toma Enache), un regizor faimos, pornit în căutarea adevărului absolut despre originea neamului său. Mitul spune că acest adevăr e purtat de Armânamea (Linda Croitoru), ultima descendentă din neamul său. Toni se întâlnește cu fete din întreaga lume, cu speranța că soarta îi va scoate în cale adevărul și femeia la care visează. Le va găsi? Și, dacă da, cu ce preț?

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul "Nu sunt faimos, dar sunt aromân" va avea premiera, joi, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Patria (București), Cinema Europa, Orizont Café Cinema 3D (Călărași), Centrul Cultural Calarași, Unirea (Botoșani), Dacia (Piatra-Neamț), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cityplex (Constanț și Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Arad, Brăila, Cluj, Constanța, Sun Plaza, Târgu-Mureș, Ploiești).
jooble.org