CS Medgidia se pregătește de un nou sezon pe prima scenă a voleiului feminin

CS Medgidia se pregătește de un nou sezon pe prima scenă a voleiului feminin(484)


💙🤍CS Medgidia se pregătește de un nou sezon pe prima scenă a voleiului, unul în care antrenorii Voinea Florin și Radu Began se vor baza numai pe jucătoare autohtone!

⁉️Poate să reușească o echipă fără straniere?! Medgidia încearcă!

💯CS Medgidia va fi singura echipă din Divizia A1 la Volei Feminin care va alinia la startul campionatului numai jucătoare românce, iar provocarea va fi cu atât mai mare cu cât, în acest sezon, echipa noastră va găzdui in premieră meciuri de Cupe Europene!

CS Medgidia va debuta în acest sezon cu:
💙Diana Ariton (centru), 💙Larisa Vasilică (universal), 💙Mihaela Jeremić (libero),
💙Mihaela Albu (libero și căpitanul echipei), 💙Bianca Albăstroiu (coordonator), 💙Diana Calotă (coordonator), 💙Ioana Baciu (universal), 💙Ramona Rus (extremă),
💙Alexandra Trică (extremă), 💙Raisa Ioan (centru), 💙Mara Dumitrescu (extremă),
💙Andreea Ordeanu (centru), 💙Loredana Hodorogea (extremă) și un staff format din
💙Florin Voinea (antrenor principal), 💙Radu Began (antrenor secund), 💙Nicoleta Gonțea (președinte secție volei), 💙Diana Mihai (statistician), 💙Valentin Drăghici (kinetoterapeut), 💙Bianca Cojocaru (maseur).

🗣Va fi un sezon plin de provocări și meciuri tari, unul în care CS Medgidia va debuta pe teren propriu în prima etapă în compania celor de la SCM U Craiova, ca mai apoi să întâlnim în deplasare CSM Târgoviște (campioana României) în etapa a doua și apoi CSM Volei Alba Blaj (deținătoarea Cupei României) în cea de-a treia etapă.

🙏Ne dorim să progresăm, să prestăm un nivel ridicat de volei, competitiv și spectaculos și în același timp să dăm șansa viitoarelor jucătoare ale României să se autodepășească pentru că noi credem în ele și știm că împreună suntem o mare familie!🥰

⚪🔵#CSMedgidia #OMareFamilie #Volleyball #FRVolei #DiviziaA1 
jooble.org