Cum vrea primarul din Mangalia să facă rost de bani. Pregăteşte ridicarea maşinilor de pe domeniul public(925)


Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară care va avea loc, mâine, 21 octombrie, ora 17.30, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la acordarea titlului de cetăţean de onoare veteranilor de război din municipiul Mangalia.

Alte proiecte supuse aprobării vizează încheierea unui protocol de colaborare între Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Grădiniţa nr.7 în vederea amenajării unei clase de curs pentru preşcolari. Pe ordinea de zi a şedinţei CL Mangalia, se află şi proiectul de hotărâre privind unele măsuri de ridicare a autovehiculelor de pe domeniul public şi privat al municipiului Mangalia.

Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea înfiinţării Consiliului Consultativ Cetăţenesc, precum şi la acordarea unor ajutoare de urgenţă copiilor care frecventează cursurile Grădiniţei din Neptun şi celor care sunt elevi ai Şcolilor nr. 1, respectiv nr. 4 şi care provin din familii nevoiaşe. În cadrul aceleiaşi şedinţe, va fi dezbătut proiectul care se referă la realizarea unor platforme subterane de precolectare/colectare a deşeurilor municipale, dar şi proiectul privind aprobarea rectificării de venituri şi cheltuieli al CLM pentru anul financiar 2013
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri