Constănțenii au sunat la RAJA din cauza polii torențiale(483)


În cadrul Comandamentului pentru situaţii de urgenţă de la nivelul SC RAJA SA, acționează 26 de echipe de intervenţie dotate cu 14 wome și vidanje și 16 pompe de mare putere.


Până la această oră, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 16 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, sesizări provenite de la abonaţii din cartierele: Palas - str. Bradului, IC Brătianu; zona Centrală - străzile Ștefan cel Mare, Dragos Voda, Munteniei și Al. Lăpușneanu; cartierul Tomis Nord – Brândușelor, Garofiței și zona Faleza Nord - străzile Unirii, Dragoslavelor, Zorelelor. În localitatea Lumina se acționează pe strada Gării, în zona imobilelor de la numerele 14 și 16.


Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi toate sunt în curs de rezolvare.


Până la această oră nu s-au înregistrat probleme deosebite la nivelul sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, atât în municipiul Constanța, cât și în judet.


”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii numărul de telefon 0241.66.44.44”, spun reprezentanții SC RAJA SA.
jooble.org