Domnul Ionuț Cornel Ionescu preia astăzi mandatul de manager interimar al SCJU Constanța

Domnul Ionuț Cornel Ionescu preia astăzi mandatul de manager interimar al SCJU Constanța(493)


După un mandat interimar de șase luni al domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, prin dispoziția Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost numit manager interimar domnul Ionuț Cornel Ionescu.

Implicarea managerială a domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, a avut un aport benefic în susținerea efortului, pe care personalul sanitar și nesanitar al instituției medicale, l-a avut în toată această perioadă extrem de dificilă. Misiunea domniei sale nu se încheie aici și avem încredere că profesionalismul și experiența sa îndelungată, se vor alătura eforturilor noului manager și ale CJC, pentru optimizarea actului medical din județul nostru. Martor al acestor lucruri este faptul că pe data de 13 mai 2021, domnul Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, a deschis lucrările celui mai important eveniment stiințific național, în domeniul gastroenterologiei „Al 40-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă”.

Cu o bogată experiență în managementul sanitar, din care reamintim mandatul de manager și funcția de director economic al Spitalului Clinic CF Constanța, precum și experiența de director general al C.N. Unifarm SA, domnul Ionuț Cornel Ionescu, preia astăzi mandatul de manager interimar al SCJU Constanța. Noul manager va continua politica investițională a conducerii CJC care vizează atât reabilitarea cât și dotarea secțiilor din spital, având ca scop implementarea cu celeritate a măsurilor de creștere a încrederii populației în capacitatea instituției sanitare de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate.
 
jooble.org