FIȚELE LUI ARAFAT BAGĂ ȚARA ÎN...

FIȚELE LUI ARAFAT BAGĂ ȚARA ÎN...(910)


Ludovic Orban îl scuză pe Arafat pentru gafele făcute în serie în fața presei! Pentru crizele de isterie pe care le-a avut în fața națiunii...Tocmai în fața națiunii!

Și eu, care credeam că Arafat este un luptător care nu-si pierde niciodată cumpătul! I-a sărit fratele Orban în ajutor! Că este și el obosit, mâhnit, lovit...Eu unul îl cred, dar ce are asta cu tribunalul, cu trimiterea unor jurnaliști în judecată? E drept, l-au salutat americănește la capul gol...Oare asta se pedepsește?

După cum am mai scris, pe domnul Arafat îl doare-n cot de presă și în general de tot ceea ce-l înconjoară...Șeful său de la PNL își pune din nou obrazul în joc! Și vorba aia, Orban este cel mai bun negociator din politică...Se încăpățânează să-i țină partea și să explice însemnătatea unor fițe de neînțețes. Chiar în condiții ca de război! La câte arme trec pe sub nasul polițiștilor și jandarmilor, nu m-aș mira să avem surprize!

Acum am constatat că avem și noi cuțitarii noștri, antialcoolici care aruncă cu "Molotov". Avem și curcani antrenați special pentru a lupta pe diverse fronturi în locul lui Peneș. I se atrage atenția lui Orban că personajul care recidivează este un individ cu care greu te înțelegi, încăpățânat, cum se spune la noi...Drept dovadă, refuză în continuare dialogul cu presa! Și el știe că unii dintre colegii săi de Guvern se tem de un conflict instituțional din care nu știi ce o sa iasă…

Aveam la facultate un coleg tobă de carte. La ore, spectacol, îi corecta pe toți profesorii! De aceea, catedrele reunite nu știau cum sa facă, ce să mai inventeze, ca să scape de el...În aceași situație se află acum Arafat. Șansa lui cunoaște foarte bine domeniul de care răspunde. Așa se întâmplă când lași totul în seama unui singur om cu pașaportul plin de vize...Cine nu își asigură dubluri la cadre speciale, o să o pățească într-un târziu. Dacă nu ar fi singurul titular cu o pregătire profesională de excepție, cu siguranță, la aceasta oră, ar fi fost demis și nu ar mai fi constituit un motiv pentru români să iasă în stradă…

Pe Arafat este greu acum să-l mai ții in frâu...El este cel mai mare și cel mai tare! Ca atare, trebuie să le plătească polițe jurnaliștilor! Totul se contabilizează, inclusiv timpul pierdut cu alintarea lui Arafat! Îmi vine acum în minte un titlu. Aruncă-l din tren pe Arafat!

Să ne întoarcem la politicienii noștri. Se comportă ca și cum nu te-au văzut în viața lor! Pe tine, jurnalistule! Anul acesta m-a dezgustat atitudinea unor domni care, dupa ce și-au văzut sacii în căruță, au dispărut subit! Chiar și cei de la care aveam ceva pretenții m-au scârbit! În campania electorală, cu mici excepții, politicienii sunt începători în toate cele ce sunt...Păstrând proporțiile, aproape că iau viața de la început! Îi pui pe picioare, îi antrenezi puțin și îi arunci în luptă...La sfârșit, vezi cu cine ai de-a face!
jooble.org