Primăria unui oraș curat

Primăria unui oraș curat(523)


Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și Serviciul Gestionare Spații Verzi, împreună cu societatea de salubrizare, acționează permanent pentru menținerea unui climat de curățenie în oraș.

Echipele Direcției de Servicii Publice ale Primăriei Constanța cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care trebuie să presteze muncă în folosul comunității, continuă și astăzi igienizarea spațiilor verzi în perimetrul delimitat de portul Tomis și plaja Modern.

Se lucrează intens la toaletarea arborilor, aerisirea coroanelor și curățarea vegetației în exces de pe taluz. Se cosește iarba iar resturile vegetale rămase în urma acestor acțiuni sunt măturate, ridicate și transportate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare intervin în permanență pentru a asigura curățenia stradală.

Putem avea un oraș curat, verde și sănătos doar printr-un efort comun.

În acest sens, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare sau lângă platformele special amenajate să apeleze cu încredere Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numărul de telefon 0241484205.
jooble.org