Familia Adamescu redeschide anul viitor hotelul Rex din Mamaia după investiţii de 3,5 mil. euro(807)


Hotelul de cinci stele Rex a fost închis în 2011 pentru realizarea unor reparaţii capitale după incendiul care a avut loc în februarie în acel an. În urma acelui incendiu, acoperişul, mansarda şi mobilierul din mai multe camere de la ultimul etaj al hotelului au fost distruse.

Familia Adamescu a investit 3,5 milioane de euro în renovarea hotelului de cinci stele Rex din Mamaia, care este închis din 2011, după ce la unitatea hotelieră a avut loc un incendiu. Carmen Adamescu spune că va încerca să deschidă hotelul anul viitor şi că va mai investi în modernizarea hotelului încă 5 milioane de euro.

„Hotelul Rex este în curs de renovare şi curând voi începe selec­tarea unui constructor cu experienţă în lucrări mai speciale. Hotelul se va deschide la 1 mai, când se deschide oficial sezonul şi va funcţiona, sper, tot anul, inclusiv în extrasezon. Voi face tot posibilul să îl deschid în acest sezon (cel din 2014 - n. red.)“, a spus Carmen Adamescu, proprietara hotelului.

Urmează lucrările de amenajare

Hotelul de cinci stele Rex din staţiunea Mamaia, controlat de familia Adamescu, a fost închis în 2011 pentru realizarea unor reparaţii capitale după incendiul care a avut loc în februarie în acel an.

În urma acelui incendiu, acoperişul, mansarda şi mobilierul din mai multe camere de la ultimul etaj al hotelului au fost distruse.

Hotelul Rex, cu o capacitate totală de 102 camere, era unul dintre cele mai luxoase hoteluri de la mare, în care se cazau oameni de afaceri români, vedete şi fotbalişti.

Sursa: zf.ro
jooble.org