Substația de Ambulanță Ovidiu a fost inaugurată

Substația de Ambulanță Ovidiu a fost inaugurată(391)


Comunicat de presă
02 decembrie 2020

 

Astăzi, 2 decembrie 2020, Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima a participat la inaugurarea Substației de Ambulanță Ovidiu. La eveniment au fost prezenți Primarul orașului Ovidiu - George Scupra, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, dr. Bădescu Laurențiu.

Proiectul cu privire la înființarea Substației de Ambulanță Ovidiu este rezultatul efortului mai multor autorități publice locale, SAJ Constanța și Primăria orașului Ovidiu. Acest proiect a prevăzut ca administrația locală să pună la dispoziția SAJ spațiul și să asigure valoarea investiției necesare, iar Consiliul Județean Constanța, prin președintele Mihai Lupu, a acționat ca un mediator al autorităților locale și centrale în vederea implementării rapide a proiectului comun între Primăria Ovidiu și SAJ Constanța.

Vicepreședintele CJC Stelian Gima a salutat inițiativa Primariei orașului Ovidiu și a mulțumit în special domnului Primar George Scupra, pentru eforturile depuse în vederea înființării Substației de Ambulanță Ovidiu.

“Îmi doresc ca Substația de Ambulanță Ovidiu să nu rămână un proiect solitar, îmi doresc ca inițiativa să poată fi preluată și de alte UAT-uri din județ, funcționând ca un model de bune practici. Aș vrea să menționez în mod special inițiativa domnului primar Scupra de a se implica în mod direct în procesul de înființare, pe viitor, a unui Centru Medical de Permanență în Ovidiu”.
jooble.org