Acces rutier îmbunătățit pe strada Edmond Deda din cartierul Compozitorilor

Acces rutier îmbunătățit pe strada Edmond Deda din cartierul Compozitorilor(303)


Strada de pământ beneficiază de o infrastructură rutieră modernă. Angajații SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de amenajare a carosabilului. Suprafața carosabilă a fost asfaltată, după ce terenul a fost consolidat prin lucrări de excavare și compactare. Ulterior, a fost aplicat marcajul longitudinal.

Precizăm că se execută prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament stânga-dreapta cu o lățime de 50 cm, format din piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Tot în cartierul Compozitorilor, în această săptămână se reabilitează carosabilul pe strada Intrarea Bogdan Vasile.

Prin programul de investiții în infrastructura rutieră implementat de Primăria Municipiului Constanța în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost asfaltate străzile Clopoțeilor, Ion Voicu, Sabin Drăgoi, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și aleile Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu și Madrigalului.
jooble.org