Polaris M Holding CONSTANȚA continuă distribuirea pubelelor galbene

Polaris M Holding CONSTANȚA continuă distribuirea pubelelor galbene(143)


Programul de distribuire in perioada 09.11 - 13.11.2020⬇️

 ➡️ LUNI - 09.11 - strada Ciprian Porumbescu, strada Ion Borcea, strada Dorobantilor, strada Razboieni, strada Pescarus.

➡️ MARTI -10.11- strada Muncel, strada Jiului, strada Frasinului, strada Fagetului, strada Banu Mihalcea.

➡️ MIERCURI - 11.11 - strada Ion Ratiu, prelungirea Ion Ratiu, strada Shanghai, strada Salonic, strada Yokohama, strada Belvedere, strada Rotterdam, strada Havana, strada Trapani.

➡️ JOI -12.11 - strada Aviator Romeo Popescu, strada Aviator Vasile Craiu, strada Aviator Ion Muntenescu, strada Podului, strada Transilvaniei, strada Garabet Ibraileanu, strada Chiliei, strada Marasesti, strada Oituz.

➡️ VINERI -13.11 - strada Maramures, strada Marasti, strada Panait Cernea, strada Ion Andreescu, strada Dobrogei.

*️⃣ In situatia in care angajatii Polaris nu reusesc sa distribuie toate pubelele planificate intr-o anumita zi, distribuirea va continua in ziua urmatoare.
*️⃣ Informam proprietarii gospodariilor, care nu vor fi gasiti acasa pentru preluarea pubelelor, ca isi pot ridica pubela galbena pe baza actului de proprietate si a cartii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni-vineri, intre orele 08:00 – 14:00.
*️⃣ Persoanele care locuiesc in zona de case vor primi impreuna cu pubela galbena si un pliant informativ (un ghid pentru colectarea selectiva a deseurilor) in care se regasesc informatii despre tipurile de deseuri care se depoziteaza in pubela si cum se depoziteaza corect aceste deseuri. De asemenea, in acest pliant se regaseste si ziua de colectare a pubelei galbene.
*️⃣ Pubelele galbene se distribuie numai constantenilor care locuiesc la case.

♻️Colectarea Selectiva Incepe de Acasa!
*️⃣ Va rugam sa nu amestecati deseurile menajere cu cele reciclabile. In pubela galbena se depoziteaza numai deseuri reciclabile din plastic, hartie/ carton si metal;
*️⃣ Presati / taiati/ striviti deseurile din ambalaje inainte de a le depune in pubela galbena, in acest mod se foloseste la maxim capacitatea pubelei;
*️⃣ Deseurile se biodegradeaza foarte greu, unele dintre ele nu se degradeaza niciodata. Colectam selectiv si astfel reducem cantitatea de deseuri care ajunge la groapa de gunoi si implicit ne protejam sanatatea si mediul inconjurator.

‼️Este interzisa amestecarea deseurilor, abandonarea si depozitarea acestora in afara spatiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011‼️

#colecteazaselectiv #FiiResponsabil #protejeazamediul #redu #refoloseste #recicleaza 
jooble.org