SOLUȚIA ONORIFICĂ: AMENDĂ! AMENDĂ! AMENDĂ!....

SOLUȚIA ONORIFICĂ: AMENDĂ! AMENDĂ! AMENDĂ!....(285)


Pînă la momentul istoric al alegerilor locale, viața Feliciei Ovanesian s-a derulat într-un spațiu onorific, fiind dedicată în întregime studiului în locații mici gen blocuri cutii de chibrituri sau tomberoane. Pasiunea ei principală rămâne universul generat de viața trăită într-un tomberon...O viață pe vine!

După ani de zile de eforturi înzecite, după ce a trecut peste nenumărate obstacole,stârnind invidia tuturor, a venit și vremea ei! Vremea onorificei! De curând, aflându-se alături de primar, într-un control onorific - pardon! o ședință de lucru cu staff-ul de la Polaris M Holding, cercetătoarea onorifică și-a lansat studiul “Viața într-un tomberon”.

Lucrarea cuprinde mai multe genuri beletristice și, la finalul ei, cine ajunge “Trage cu pușca, nu ia foc!”. Fiind vorba de Polaris, acțiunea se bazează pe fondul unor intrigi rupte din folclor, Miorița, Gheorghiță, care și-a pierdut baltagul într-o aglomerație spontană de viruși verzulii, ce vizează salubrizarea orașului Constanța. După cum am priceput, o lucrare care nu se poate citi decât pe genunchi, fiind vorba de o acțiune dirijată împotriva lui Eduard Martin și a echipei sale manageriale de la compania Polaris!

Felicia Ovanesian nu este doar un om de știință universal onorific, ci și un bun strateg onorific. Cum toată lumea behăie după bani, Felicia-onorifică a găsit soluția. Cetățeanul de la bloc, dar nu numai el, și cel de la case (dacă-i mai rămâne!), care NU păstrează curățenia, va fi amendat până își pierde casa sau casele, după posibilități!

Se vor produce mutații generoase în societate și în natură. Omul se va întoarce la mersul piticului de zi cu zi. Cucuveaua își reia funcțiile morții. Acum, mai nou, cine găsește o copită de cal mort în fân trebuie să o arunce direct pe câmp...Chiar dacă se află în aeroport! Foarte multe familii nevoiașe sau nu, se vor muta în tomberoane. Va crește indicatorul construcții de tomberoane cu două și mai multe etaje.

“Amendați până își pierd casele!”
Știți care este efectul acestui anunț? Tot mai mulți tineri sunt oarecum dezorientați! Gunoier sau politician? Păi, nu este exact același lucru? M-a sunat fericit un prieten ca să îmi spună că și-a tras tomberon pe malul mării! Ăsta, de când îl cunosc, confundă tsunami cu un fel de mâncare japonez!

Acest material este un pamflet!
 
jooble.org