ELIBERAȚI PISTA! VINE DIN URMĂ TARE, UN BOLID! TIIIIT!

ELIBERAȚI PISTA! VINE DIN URMĂ TARE, UN BOLID! TIIIIT!(302)


În PSD Constanța, se derulează foarte multe momente care par a fi preluate dintr-un film de comedie! Am mai spus chestia asta! Și câți pesediști nu au promis că își dau demisia și nu și-au dat-o!

O nouă parodie sub genericul "Care mi-ai furat, băi, trandafirii de pe steag ca să faci dulceață?" Simpatizanți, pe cale de dispariție, ai acestui partid, potoliți-vă, nu v-au furat nimeni trandafirii veștejiți de pe steag sau din glastră...

Ca la Revoluție, un individ a făcut o gaură în drapelul pesedist și a scris jos cu carioca roșie a lui Stroe de la Ministerul Transporturilor– Ghișeul nr. 4. Preluăm demisii din PSD scrise citeț. Dacă se poate, fără ștersături. Aviz nehotărâților! Să fie pentru ultima oară!

Dacă observați, în PSD, în organizația de la Constanța, rolul demisiei, deși este ușor deviat, s-a reabilitat...Ce era demisia acum câțiva ani? Inclusiv la începuturile istorice ale acestei formațiuni politice? O zdreanță! A nu se confunda cu zdreanța procurorului portocală sau cu Zdreanță, ăla, cel cu ochii de faianță...

Un act de birocrație în plus. Ghinion. Doi bani nu dădeau pe demisie șmecherii din partid, iubitele, finii și odraslele lor! Fugeau precum dracul de tămâia expirată!

Nu îmi amintesc ca, în ultimii ani, să-și fi dat careva demisia din PSD Constanța la cererea cuiva sau de bună credință! Chiar a liderului Stroe, o piedică în calea uitării...

De câte ori presa se trezea, solicitând demisia cuiva din PSD, se lăsa o lungă tăcere, se sărbătorea Paștele Cailor, după care se instaura caterinca, perioadă în care pesediștii făceau burtă. Câte o burtă de râs! Dacă îi arătai pesedistului o demisie în alb, începea să strige : "Halatul. Unde-i halatul"?

Sub sigla formală a PSD, la Constanța, continuă dramoletele de sezon sub genericul "Demisie, te halesc!" Ies oamenii la balcoane, chiar dacă nu au nici o legătură cu dezastrul din PSD, și aruncă nervoși cu demisiile ascunse de ei în șifonier...Unii au crezut că sunt cupoane de la privatizarea Combinatului Midia-Năvodari...

După revoluție, s-au grăbit să dea foc carnetului PCR... Acum regretă halatul! De ce? Continuă săptămâna lepădatului de PSD pe bază de blesteme și descântece. A crescut subit numărul celor care pretind că suferă de otită bengoasă pe bază de demisie. Adică-i surd și fudul!

La Constanța, plouă cu demisii în PSD! Până și "vicele" Babu le-a tras basca la toți din PSD și și-a dat demisia pe întuneric! Babu și demisia! Ăsta a trăit ca liliacul. Din păr în păr, deși perele nu sunt toate mălăiețe, cum îi plac lui...A urmat sfaturile lui Felix, care în față îi cerea demisia după fiecare prostie, iar în spate îl pupa pe cucuie! Mă mir cum a stat Babu agățat de Felix, că doar acesta nu mai are păr!

PSD abundă în paradoxuri!
Babu își dă demisia din partid, dar Felix Stroe, culmea, NU! A ajuns Babu să îl ia cu frumosul, să îl ademenească pe Felix cu tot felul de "zdrăngănele" ca să-i abată atenția de la realitatea înconjurătoare!
"Hai, bre, nea Felixe, semnează demisia aia, fii om de caracter! Ce te mai ții în pantaloni atâta! Ce, mata, ești ca jurnalistul ăla care făcea umbră degeaba pământului!?"

Eu cred că vicele Babu îl convinge, până la urmă, pe Felix Stroe să demisioneze din funcțiile pe care le mai deține...Păi, l-a refuzat vreodată "generalul"? Vorba aia! "Vrei să moară mamițica?"

Aria demisiei are același final ca și aria pălăriei. Felix nu își dă demisia.

Măi, voi nu auziți claxonul? Tiiiit.... Vine tare din urmă! Tiiiiiiiit!
 
jooble.org