Au furat un Dodge Caliber din Bulgaria

Au furat un Dodge Caliber din Bulgaria(717)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ, în baza unei informaţii au identificat pe raza localităţii Medgidia un autoturism Dodge, model Caliber, cu număr de înmatriculare bulgăresc.


Autoturismul despre care existau date că este furat din Bulgaria era în posesia lui G.R.I., în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, iar la verificarea documentelor autoturismului s-a constatat că certificatul de înmatriculare prezintă suspiciuni de falsificare.

Documentele acestuia au fost ridicate pe bază de dovadă, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Cetăţeanului român i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „complicitate la furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 C.P., raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal şi „uz de fals ”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 C.P., care va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
jooble.org