Continuă distribuirea pubelelor galbene în zonele de case

Continuă distribuirea pubelelor galbene în zonele de case(307)


 

Primăria Municipiului Constanța distribuie pubelele galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case astfel:

Astăzi, luni, 19.10.2020: străzile Delfinului, Duiliu Zamfirescu, Luntrașului, Pictor Nicolae Grigorescu, Răsăritului și Simion Bărnuțiu

Marți, 20.10.2020: străzile Agatului, Ametistului, Aron Pumnul, Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu, Cuarțului, Ghiocel, Ion Tăutu, Opalului, Perlei, Rubinului, Șerban Vodă, Smaraldului, Ștefăniță Vodă, Sulfinei și aleile Afinei, B.P. Hasdeu, Licurici, Jadului, Lotca, Murelor, Universității.

În cazul în care într-o zi nu sunt acoperite toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă în ziua următoare. În cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, constănțenii pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00. Pentru mai multe informații, contănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548600.

Colectarea selectivă începe de acasă! Deșeurile reciclabile sunt adunate zilnic de angajații societății de salubrizare, iar încărcarea se face în autospeciale destinate materialelor refolosibile care ajung apoi la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză, hârtie și alte materiale refolosibile.
jooble.org