MOHAMMAD MURAD SOLICITĂ REPETAREA ALEGERILOR LA MANGALIA!

MOHAMMAD MURAD SOLICITĂ REPETAREA ALEGERILOR LA MANGALIA!(770)


Conflictul electoral de la Mangalia ia proporții îngrijorătoare! Jocul cu voturile devine deja periculos! Pentru un oraș ca Mangalia, plin de gropi, pe care nu cred că, în următorii 4 ani, le va astupa cineva cu aur!, e deja mult prea mult! Alegerile pentru funcția de primar al orașului nu au mai strălucit ca altădată. În schimb, sirena Poliției s-a auzit de mult prea multe ori! Secvențial, și cătușele.

Mangalia nu este totuși colonie! Unora le-a fost pur și simplu frică să iasă din casă! Alții nu s-au descurcat în labirintul unor obligativități de pe relația masca pe figură și respectarea promisiunii, de către alegători, că vor returna ștampila de vot…

Rezultatul alegerilor de la Mangalia este cunoscut opiniei publice. A câștigat fostul și actualul primar, dar victoria sa este contestată zgomotos! Oamenii lui Mohammad Murad, cel care a surprins pe toată lumea în momentul în care a renunțat la bătălia pentru Primăria Constanța și a venit să candideze la Mangalia!

Mutarea surprinzătoare făcută de omul de afaceri libanez l-a iritat la culme pe primarul Radu Cristian, care a inventat tot felul de tertipuri ca să scape de Mohammad! Cum un astfel de conflict nu se rezolvă prea repede pe căi amiabile, s-a trecut la șicane și reacții războinice, inclusiv la manipulări grosolane! Nu am dovezi, dar personal recunosc stilul unor politicieni cu atestat în asemenea manevre, inclusiv în manevre de asmuțire a unei grupări asupra altei grupări…

Prin intermediul unei pânze de fum, creația serviciilor, la un moment dat, s-a lansat pe piață zvonul că Mohammad Murad ar fi fost arestat, chiar în ziua alegerilor, pentru mită electorală! O poveste recondiționată de doi lei cu care nu poți nici măcar clătina câtuși de puțin un om cu o credibilitate uriașă la noi!

Greu de crezut că Mohammad s-a îmbrăcat în ținută sport și s-a apucat să împartă euroi oamenilor de pe stradă în “Duminica orbului”! Această fabulă a fost croită pentru a-l discredita total pe libanez, confundat din când cu un arab, și a-i deruta pe alegători!

Care e arabul? Care este libanezul? Cine este EL Zorab? Dacă nu a mers înscenarea cu Mohammad, oamenii lui Radu au trecut la planul B: compromiterea managerului general al companiei domnului Mohammad! Un motiv în plus ca domnia sa să ceară, din poziția de candidat independent, celor de la BEC, anularea alegerilor și reluarea votului!

El acuză că scrutinul de duminică a fost viciat de mai multe evenimente. Ca atare, cere analizarea situației în mod obiectiv, subliniind faptul că Mangalia a fost scena unor scandaluri chiar în ziua votului.

PMP și USR au semnalat că patru persoane din staff-ul candidatului liberal Cristian Radu au fost confirmate cu Covid-19, dar au continuat campania electorală, întâlnindu-se cu mii de oameni pe străzile orașului, aspectele fiind sesizate autorităților competente. Aceste inconștiente care pot infecta Mangalia, deși au fost depistate pozitiv încă de miercuri, 23 septembrie, au refuzat internarea și au ascuns diagnosticul. În acest timp au intrat în contact cu mii de oameni, inclusiv cu Cristian Radu și staff-ul lui. Ce să mai vorbim, că una dintre ele a fost membră În BEC!!!

Pentru această campanie mizerabilă, PRO Cristian Radu, acestea au pus în pericol viața a mii de cetățeni nevinovați din întreaga Mangalie! În acest moment, două dintre ele sunt internate!!!

Drept pentru care, Mohammad Murad consideră acest fapt, imperios necesar și normal, cerând Biroului Electoral Central anularea alegerilor și reluarea votului la Mangaia!
 
jooble.org