După aproape 38 de ani de activitate, pentru domnul Pungoi a venit momentul odihnei așa că familia CT BUS îi  urează sănătate și  pensie lungă

După aproape 38 de ani de activitate, pentru domnul Pungoi a venit momentul odihnei așa că familia CT BUS îi urează sănătate și pensie lungă(236)


Momente emoționante s-au derulat în echipa CT BUS care a ținut să marcheze așa cum se cuvine ieșirea la pensie a unui dintre cei mai vechi angajați. Fără să bănuiască nimic, Gheorghe Pungoi, fost șofer și șef coloană la compania de transport public, ieșit la pensie după 37 de ani, 8 luni și 25 de zile, a fost chemat în stația CT BUS Cireșica unde îl așteptau foștii colegi.

Emoționat de gestul neașteptat, proaspătul pensionar a fost felicitat și răsplătit pentru întreaga activitate cu tort, diplome și alte surprize.

Gheorghe Pungoi – pensionar CT BUS: “Sunt foarte emoționat, chiar nu mă așteptam la așa o surpriză din parte colegilor. Mulțumesc din suflet pentru tot timpul petrecut la compania de transport”.

Bogdan Niță – directorul CT BUS:Colegii și-au dorit foarte mult să îi organizăm o mică petrecere de pensionare domnului Pungoi, au venit cu ideea să venim aici la capătul de linie de la Cireșica unde domnul Pungoi împreună cu soția și cu schimbul lui au făcut o fotografie pe care noi am refăcut-o după mulți ani cu toți trei și e parte din memoria CT BUS, RATC, ITC, această companie care are foarte mulți ani și mulți angajați care s-au atașat. Îi mulțumim domnului Pungoi pentru toată activitatea”.
jooble.org