Crește calitatea spațiului verde în Constanța

Crește calitatea spațiului verde în Constanța(533)


Pe lângă acțiunile zilnice de ridicare a 🌳coroanelor copacilor de pe aliniamentele stradale pentru a facilita circulația autobuzelor și vizibilitatea semnelor de circulație,🛑 Serviciul Gestionare Spații Verzi continuă amenajarea de spații verzi în municipiul Constanța.

☘️🍀Echipele Primăriei Municipiului Constanța au finalizat montarea rulourilor de gazon pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile Mihai Viteazu și bulevardul Tomis. Verdeața este întreținută permanent cu îngrășăminte speciale, greblată, tunsă și udată cu un sistem performant de irigații, cu aspersoare reglabile tip spray pentru acoperirea uniformă a suprafeței. În acest fel, toți locuitorii orașului se pot bucura de noi insule de verdeață, iar calitatea spațiului verde este îmbunătățită.

👉Concomitent, pe taluzul dinspre plajele din Constanța se continuă lucrările de toaletare a arborilor🌳, aerisirea coroanelor și curățarea vegetației în exces. Arbuștii sunt modelați, lăstarii tăiați, iarba se cosește, iar angajații societății de salubrizare, împreună cu beneficiarii venitului minim garantat și cei care prestează muncă în folosul comunității igienizează întreaga zonă.

#PrimariaConstanta
#spatiiverzi
#Constantafrumoasa 
jooble.org