Ce rechizite au găsit pe bănci elevii de clasa a V-a din partea Primăriei Constanța

Ce rechizite au găsit pe bănci elevii de clasa a V-a din partea Primăriei Constanța(279)


Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a oferit și în acest început de an școlar rechizite și ghiozdane pentru cei peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. Astfel, anul școlar începe fără grija cumpărăturilor pentru părinți și bunici.

 

Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

 

Pentru ca toți părinții să știe exact ce primesc din partea Primăriei Constanța, prezentăm, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.

 

În cutia frumos colorată elevii de clasa a V-a vor găsi un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Minnie“ (fete) și „Mickey“ (băieți). De asemenea, vor primi un penar etui, un set de 4 creioane hexagonale, 4 pixuri cu corp transparent, 2 caiete A5 tip dictando, 2 caiete tip A5 matematică, o trusă de geometrie cu e echere, un compas, riglă, creion raportor, creion, ascuțitoare, radieră, șablon litere și cifre și o mapă de plastic pentru îndosarierea fișelor de lucru

 

La capitolul cărţi şi caiete, pachetul este format din caiete de lucru și de activități, organizate, de asemenea, pe nivel de studiu. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite caietele de activități „Lecția de limba și literatura română. Teorie. Aplicații“, „Lecția de geografie. Teorie. Aplicații“, „Lecția de istorie. Teorie. Aplicații“, „Lecția de educație muzicală. Teorie. Aplicații“, „Istoria României- istoria mea“ și dicționarul ortografic „Dicționarul elevului deștept“. Toate caietele sunt avizate de Ministerul Educației.
jooble.org