MOHAMMAD MURAD - LA UN PAS DE A-L DEPĂȘI ÎN SONDAJE PE PRIMARUL RADU CRISTIAN!

MOHAMMAD MURAD - LA UN PAS DE A-L DEPĂȘI ÎN SONDAJE PE PRIMARUL RADU CRISTIAN!(1256)


Nu-i frumos, nici sănătos, după noile reguli ale pandemiei, dar Mohammad Murad îi suflă în ceafă lui Radu Cristian! E,desigur, o figură de stil care ilustrează eforturile depuse de omul de afaceri libanez de a-l depăși în sondaje pe actualul primar al orașului Mangalia! Primar care s-a legat cu iluzii de un nou mandat, în ciuda numeroaselor critici cu care este întâmpinat în fiecare zi! În locul unei retrageri onorabile, Radu Cristian se folosește de tertipurile zmeului din basme când încerca să se ascundă de Făt Frumos…

Misiune grea și pentru Mohammad Murad. Dar nu imposibilă pentru un om care s-a mai confruntat cu imposibilul în situații mult mai dificile...În calitate de constructor, chiar la înălțime! Orașul Mangalia, care ar trebui să redevină perla litoralului românesc, parcurge acum etapa recondiționării de materiale, birotică și papetărie!

Cum se apropie Mohammad de el în sondaje, cum se întâmplă acum, Radu Cristian se dovedește a fi un excelent manipulator! El a ridicat lanțuri muntoase, cascade gălăgioase, stupi cu albine etc. ca să-l țină departe de competiția electorală pe Mohammad Murad! Sondajele de la Mangalia atestă faptul că Radu nu a reușit să scape de Mohammad și că între primar și Mahommad mai sunt doar câteva procente!

Reamintim că Mohammad Murad s-a implicat de unul singur, ca independent, anunțându-și candidatura la Primăria Mangalia! Încă de atunci, am spus că vom asista la una dintre cele mai curate și spectaculoase alegeri locale din ultimii ani...Că este, cum s-ar spune la fotbal, dacă bătrânii din generația mea își aduc aminte de C.M. de Fotbal din Mexic, “o grupă de foc”!

Dincolo de comentariile noastre, vorbesc de la sine sondajele din teritoriu. Sondaje care prefigurează o surpriză de mari proporții...Mohammad Murad a dat toate pronosticurile peste cap și are șanse mari să câștige în premieră alegerile pentru funcția de primar al orașului Mangalia! După ce a plecat din start cu un procent de numai 7%, Mohammad a început să recupereze substanțial din terenul și timpul pierdut, obținând un procent valoros, de 28,7%, !

În disperare de cauză, când a văzut că Radu a pierdut atâta teren, un lider liberal a fost tentat de o alianță cu Zanfir Iorguș...Prea târziu!

 

Cod unic mandatar financiar: 24200416
jooble.org