Ce rechizite primesc elevii de clasa a III-a din partea Primăriei Constanța

Ce rechizite primesc elevii de clasa a III-a din partea Primăriei Constanța(766)


Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a oferit și în acest început de an școlar rechizite și ghiozdane pentru cei peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. Astfel, anul școlar începe fără grija cumpărăturilor pentru părinți și bunici.

Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Pentru ca toți părinții să știe exact ce primesc din partea Primăriei Constanța, prezentăm, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.

Fetele și băieții din clasele 0-IV vor descoperi în cutiile pregătite special pentru ei toate rechizitele de care au nevoie. Ghiozdanele conțin penare cu pixuri, stilouri și creioane, etichete autoadezive, blocuri de desen, caiete dictando și matematică, mapă pentru îndosariere, caiete de lucru și activități, dar și cărți, toate diferențiate în funcție de gen și vârstă.

Mai exact, în cutia frumos colorată elevii de clasa a III-a vor găsi un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un penar cu 32 de piese (12 creioare colorate, 1 creion HB, 1 pix cu mină albastră, 1 pix cu mină verde, 12 carioci, 1 ascuțitoare, 1 radieră, 1 riglă de plastic, 1 orar, 1 tabel cu tabla înmulțirii), bloc de desen format A4, set de acuarele de 12 culori și pensulă, 2 caiete A5 tip dictando, 2 caiete tip A5 matematică, 1 stilou, 2 cartușe de cerneală albastră, 30 de etichete autoadezive și o mapă de plastic pentru îndosarierea fișelor de lucru.

La capitolul cărţi şi caiete, pachetul este format din caiete de lucru și de activități, organizate, de asemenea, pe nivel de studiu. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caietele de lucru - „Happy Cambers 3. Skills Book“, „Arte vizuale și abilități practice pentru clasa a III-a“, „Științe ale naturii pentru clasa a III-a“, „Educație civică pentru clasa a III-a“ și caietele de activități - „Zoom sur la Roumanie“ și „Start la lectură“.

Vom reveni cu pachetele specifice pentru Clasa a IV-a.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri