Gravity Park, cel mai mare complex în aer liber din România, și-a deschis porțile!

Gravity Park, cel mai mare complex în aer liber din România, și-a deschis porțile!(710)


Gravity Park, cel mai mare complex în aer liber din România dedicat sporturilor extreme, și-a deschis porțile, astfel că toți iubitorii de adrenalină au liber la distracție și se pot antrena în voie.

Din cauza numărului mare de solicitări care se înregistrează zilnic, RAEDPP Constanța vine cu următoarea precizare: programările pentru accesul în incinta Gravity Park se vor face cu cel puțin 24 de ore înainte, de luni până vineri, între orele 10:00 – 12:00. Programările făcute în afara acestui orar nu vor fi luate în considerare.

Pentru a face o programare, doritorii sunt rugați să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook a Regiei (https://www.facebook.com/raedppCT), în care să precizeze numele și numărul sportivilor, numele părinților care îi vor însoți (dacă sportivii sunt minori), precum și data și ora la care se dorește accesul.

Precizăm faptul că, în contextul actual, accesul NU se va mai face pe bază de legitimație. Astfel, pentru a putea desfășura sporturi extreme în interiorul parcului de distracții, sportivii trebuie să prezinte un act de identitate valabil. Minorii vor fi însoțiți de către părinte/tutore legal.

Accesul se face în două serii de câte 15 persoane, zilnic. Durata standard de acces în complexul de sporturi extreme este de trei ore/serie, astfel:

- 09:00 – 12:00 SERIA 1;

- 12:00 - 15:00 ÎNCHIS PENTRU IGIENIZARE;

- 15:00 – 18:00 SERIA 2.

RAEDPP Constanța vă mulțumește pentru înțelegere! 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri