De mâine, 1 septembrie, CT BUS reduce tarifele!

De mâine, 1 septembrie, CT BUS reduce tarifele!(291)


CT BUS anunță publicul călător că începând de marți, 1 septembrie, reduce tarifele pentru linia CITY TOUR, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia:

 - bilet o călătorie - 3 lei;

 - bilet Hop On/ Hop Off (valabil toată ziua) – 5 lei.

Principalul avantaj dacă achiziționați un bilet de 5 lei este că aveți posibilitatea de a întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Linia CITY TOUR este deservită de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar:

sens Gară CFR – Tabără Turist: 09:00 – 19:00;

sens Tabără Turist - Gară CFR: 09:00 – 20:20.

Circuitul CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: roata panoramică ,,Tomis Eye’’, Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele pe care vă invităm să le descoperiți alături de noi.

Aveți la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în “MAGAZIN PLAY” sau ,,APPLE STORE’’. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

 

Vă reamintim recomandarea de a purta mască de protecție și de a respecta măsurile de prevenție și distanțare socială.
jooble.org