Programul de Distribuire a Pubelelor Galbene către constănțenii care locuiesc la case

Programul de Distribuire a Pubelelor Galbene către constănțenii care locuiesc la case(134)


În perioda 31.08 – 02.09.2020 pubelele galbene pentru colectarea selectivă a desșurilor vor fi distribuite, de către angajații Polaris, astfel:

🔸 LUNI – 31.08.2020 – strada Fantanele, strada Hatman Arbore, aleea Veteranilor, strada General Maior Toma Zotter, strada General Leonard Mociuschi, strada General Constantin Harjeu, strada Maresal Averescu, strada Maresal Ion Antonescu, strada Amalia, strada Victoria, strada Mesteacanului, strada General de Brigada Ioan Eremia, aleea Cimbrului, aleea Pelinului.
 🔸 MARTI – 01.09.2020- strazile Democratiei, Macesului, Margaretei, Serelor, Varful cu Dor.

 🔸 MIERCURI – 02.09.2020 – aleea Cetinei, aleea Fluturi, aleea Piersicului, aleea Pinului, Intrarea Calafatului, strada Calafatului (de la nr 1- 43), aleea Frumoasei, Intrarea Frumoasei, Intrarea Rodica, strada Rodica, aleea Licurici, strada Livezilor, strada Soldat Constantin Magureanu.

 

🔺În situatia in care intr-o zi nu se distribuie toate pubelele planificate, distribuirea va continua in ziua urmatoare. Cele 30 mii de pubele vor ajunge in toate cartierele de case ale orasului.
 

🔺Daca proprietarii gospodariilor nu vor fi gasiti acasa in momentul distriburii pubelelor, acestia au posibilitatea de a-si ridica pubela, pe baza actului de proprietate si a cartii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni-vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

♻️🔺Persoanele care locuiesc in zona de case vor primi impreuna cu pubela galbena si un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectiva a deseurilor) in care se regasesc informatii despre tipurile de deseuri care trebuie depozitate in pubela galbena si cum se depoziteaza corect aceste deseuri. De asemenea, in acest pliant se regaseste si ziua de colectare a pubelei galbene.

❗️Pubela galbena va fi scoasa in fata portii si va fi ridicata in ziua mentionata pe pliant. Deseurile reciclabile vor fi colectate zilnic, de catre o autospeciala special destinata acestor tipuri de deseuri, si apoi transportate la statia de sortare si reciclare unde vor fi resortate pe categorii si culori. In urma procesului de reciclare se obtin produse noi, saci menajeri, folii de plastic, precum si alte materiale.

#colecteazaselectiv #FiiResponsabil #recicleaza #protejeazamediul
jooble.org