Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a bulevardului Tomis

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a bulevardului Tomis(214)


 Se lucrează acum la ultimul sector cuprins între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia. Pe lângă lucrările care au loc la partea carosabilă și trotuare, echipele de muncitori au început turnarea primului strat de asfalt pe pista de biciclete.

Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban: Primăria Municipiului Constanța execută la aceasta dată ample lucrări de amenajare a bulevardului Tomis. Echipele de muncitori au început turnarea primului strat de asfalt la pista de biciclete, urmând a se aplica stratul de uzură. Acum se lucrează intens pe sectorul cuprins între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia, după ce în primă fază s-a lucrat la amenajarea primul sector cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga. Se lucrează la refacerea trotuarelor cu pavele moderne și se amenajează zone pentru spații verzi. În paralel, echipele execută lucrări și la partea carosabilă, urmând ca după finalizarea acestora sa se efectueze marcajele rutiere.

 

Bulevardul Tomis se află în plin proces de reabilitare pentru ca toți locuitorii orașului să se bucure de trotuare și străzi moderne, piste de biciclete și mult spațiu verde.
jooble.org