Acuzat că face jocurile PSD-ului, Tudorel Chesoi a dezvăluit cine l-a ajutat să devină consilier local

Acuzat că face jocurile PSD-ului, Tudorel Chesoi a dezvăluit cine l-a ajutat să devină consilier local(789)


Țărănistul Adrian Țapliuc îl acuză pe consilierul local Tudorel Chesoi de la PNȚCD Constanța că face jocurile PSD-ului, acesta fiind unul din motivele pentru care Chesoi ar fi intrat în dizgrațiile președintelui PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

În replică, Chesoi spune că, în calitatea sa de consilier local nu face altceva decât să voteze proiectele propuse de USL Constanța în cadrul ședințelor deoarece nu are nimic de reproșat inițiatorului, în speță, în mod aparte primarului Radu Mazăre.

„Cum să nu votez proiectele dacă nu am ce să le reproșez. Sunt făcute atât de bine că nici măcar de o virgulă nu te poți lega. Am avut și obiecțiuni atunci când a fost cazul dar, de cele mai multe ori, chiar nu am ce să le reproșez pentru că proiectele sunt în interesul cetățenilor din Constanța”, a declarat Tudorel Chesoi.

Pe lângă aceste explicații, el a mai dezvăluit un lucru destul de surprinzător pentru mulți și care îi pune într-o lumină proastă pe cei de la PDL Constanța.

„La scurt timp după ce am câștigat mandatul de consilier local, cei de la PDL Constanța au făcut cerere către primarul Radu Mazăre ca să nu fiu validat ca și consilier, ci să fie validat următorul de pe listă, adică un democrat-liberal. Am discutat cu domnul primar Mazăre și el mi-a spus să stau liniștit pentru că nu va lua în considerare cererea făcută de PDL Constanța. Și, așa a făcut, a respectat legea și am fost validat, deși cei de la PDL nu mă mai vroiau după ce am alergat după voturi prin oraș. Pentru că, trebuie să recunoaștem, PNȚCD a adus voturi la alegerile locale”, a mai spus Chesoi.

Declarația lui Chesoi face astfel lumină și în nelămurirea care exista privind locul pe care-l ocupă acesta la ședințele Consiliului Local Municipal. Deși, în mod normal, el ar fi trebuit să stea alături de democrat-liberali, Chesoi preferă un loc mai îndepărtat între consilierii de la PP-DD și cei de la PNL.

Reamintim că, la alegerile locale din 2012, Tudorel Chesoi de la PNȚCD Constanța a candidat pe lista Alianţei România Dreaptă (ARD), alături de PDL, el fiind singurul ţărănist de pe lista respectivă. Totodată, în urma încheierii ARD, atât Chiru cât şi Chesoi sunt co-preşedinţi ARD.

Taguri: chesoijooble.org