Tot mai multe străzi din cartierul Compozitorilor vor beneficia de o infrastructură rutieră modernă

Tot mai multe străzi din cartierul Compozitorilor vor beneficia de o infrastructură rutieră modernă(242)


Echipele SC Confort Urban SRL desfășoară simultan lucrări de reamenajare a carosabilului pe 5 străzi din cartierul Compozitorilor. Pe strada Iosif Sava și aleea Muzicii se pregătește suprafața carosabilă prin excavare, în etapa premergătoare asfaltării.

În paralel, pe aleile Iosif Sava și Colindelor terenul va fi stabilizat prin turnarea mai multor straturi de piatră. Ulterior, se vor realiza lucrări de asfaltare.

Pe strada Sabin Drăgoi, s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

În perioada următoare se va construi carosabilul de la zero și pe străzile Clopoțeilor, Ion Voicu și aleea Ion Voicu.

Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.
jooble.org